Leuke mannen ontmoeten met uitgaan, hoe doe je dat?

Vorige Artikel 14 van 16 Volgende

Yay! Het is bijna weekend! Dubbel yay, want als ik de weersvoorspellingen moet geloven, gaat de zon toch af en toe schijnen. En mooi weer betekent: veel mensen – lees: mannen! – op de been! Genoeg reden om samen met mijn nichtje Sylvie op stap te gaan in mijn hometown Amsterdam. Want als er íets is dat nog op onze bucketlist staat, dan is dat wel het vinden van een leuke vent. Maar hoe doe je dat, leuke mannen ontmoeten met uitgaan?

In het weekend ben ik allesbehalve een huismu(t)s. Mijn vrienden en ik doen regelmatig op zaterdagavond het licht uit in de kroeg. Aan gekken geen gebrek tijdens zo’n stapavond, maar daar zit ik als single niet op te wachten.

Even voor de duidelijkheid, ik heb géén rammelende eierstokken en ben niet wanhopig op zoek. Sylvie al helemaal niet, maar goed, die is ook pas 25, dus waarom zou ze. Ik daarentegen, ben inmiddels thirty something en zou er niets op tegen hebben om mijn eigen ‘Mr. Big’ tegen het lijf te lopen.

De kunst is dus om op plekken te komen waar de leuke en beschikbare(!) mannen ook zijn. Maar waar zijn die plekken dan? En hoe kom je met die leuke mannen in contact? Mede dankzij Sylvie weet ik nu wat ik moet doen om leuke mannen te ontmoeten met uitgaan.

1. Neem initiatief

Dit is meteen de belangrijkste tip. Wil je leuke mannen ontmoeten met uitgaan, wacht dan niet totdat die mannen op jou afkomen. Volgens Sylvie stappen de écht leuke mannen namelijk meestal niet op vrouwen af. Dus, stap vanuit je comfortzone recht op dat leuke exemplaar in de kroeg of club af en práát. Zo houd je meteen de mannen waar je liever met een grote boog omheen loopt, op afstand.

Je kunt dit alvast oefenen door in je dagelijks leven met vreemden te praten. Doe je best om sociaal te doen en zeg ‘hoi’ tegen iedereen. In het begin is dit misschien een beetje akward, maar het verlaagt wel de drempel om die ene leuke man in de kroeg of club toe te benaderen.

2. Vermijd concurrentie

Als je je kansen wilt vergroten, kun je het beste ergens naartoe gaan waar de concurrentie niet moordend is. Denk aan een kroeg waar bijvoorbeeld voetbalwedstrijden worden uitgezonden. Aan mannelijke aandacht geen gebrek! Of misschien ken je een discotheek waar meer mannen komen dan vrouwen.

Kies wel een kroeg of discotheek uit waar mannen komen die bij je passen. Komen er alleen maar van die halvezolen, dan kun je beter even doorlopen.

3. Loop (verjaardags)feestjes af

Je gelooft het misschien niet, maar zo schijnen de meeste mensen hun partner te leren kennen. Zeg dus volmondig ‘ja’ tegen elke uitnodiging van vrienden waar ook mensen komen die je niet kent. Hoe meer mensen je leert kennen, hoe groter de kans dat ook Mister Right ertussen zit.

Hoewel dit een prima manier is om mannen te ontmoeten, moet je wel een beetje geluk hebben. Beter is om proactief te zijn en zelf ‘op jacht’ te gaan dan wachten tot de ware de hoek om loopt.

4. Ga naar het terras

Met mooi weer gaat iedereen naar buiten. De terrasjes puilen uit, óók met leuke mannen die een biertje gaan drinken met hun vrienden. Doe hier je voordeel mee. Zoek een terras uit waar je veel mannen ziet die qua type bij je zouden passen en ga bij hen in de buurt zitten.

Zit er een leuke man tussen, probeer dan oogcontact te maken of maak een gevatte opmerking. Of gooi, zoals ik, je jongere goedgebekte nichtje in de strijd. Wedden dat je binnen de kortste keren in gesprek raakt?

5. Wees de beste versie van jezelf!

Zorg dat waar je ook heengaat, je goed voor de dag komt. Want eerlijk is eerlijk, die leuke man kun je ook in de kassarij bij de supermarkt of bij de bushalte tegen het lijf lopen. En dan kun je maar beter zorgen dat je shinet! Dus, trek uit die joggingbroek, ontdoe je van lichaamshaar op benen en oksels, gebruik Avoyd tegen scheerirritaties en andere lichamelijke ongemakken, hijs jezelf in je mooiste outfit en wees vooral blij met jezelf. Want als je goed in je vel zit, straal je dat ook uit. En dan komt Mister Right vanzelf.

Groetjes Simone

Heb jij nog tips voor mij? Deel het met me op onze facebook-page?

BLOG - Hoe blijf ik langer bruin?

Ik ben net terug van een weekje Ibiza met wat vrienden. Poeh, wat een prachtig zonovergoten eiland is dat! Mijn melkflessen heb ik eindelijk ingeruild voor een paar bruine stelten en mijn bleke wangen hebben een sunkissed glowI love it! Maar hoe zorg ik dat ik ook na mijn vakantie blijf stralen? Met andere woorden: hoe blijf ik langer bruin?  Lees meer.......

 

© 2019 - 2023 Avoyd | sitemap | rss