Vaarwel ingegroeide haartjes !

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Ingegroeide haartjes, wat nu?

Ingegroeide haartjes kunnen zich ontwikkelen tot een pijnlijke ontsteking. Bijna iedereen heeft wel eens een ingegroeide haar gehad. Vaak vormt zich een rood bultje en is dit na enkele dagen weer verdwenen, maar het kan ook uitmonden in een pijnlijke ontsteking. Wanneer je een ingegroeide haar hebt,  biedt Avoyd hier een oplossing voor.

Soms lost het probleem zich vanzelf weer op, maar het kan ook verergeren en uitmonden in irritatie of zelfs een ontsteking. Zoals bij zoveel lichamelijke ongemakken geldt ook hier "voorkomen is beter dan genezen". Dat is de reden waarom Avoyd ook producten heeft ontwikkeld die preventief werken waardoor ingegroeide haren en alle mogelijke nare gevolgen hiervan tot het verleden behoren. Zeker mensen met een dikke haargroei hebben sneller last van ingegroeide haren. Ook heeft Avoyd producten die je direct na het scheren kunt gebruiken om het ingroeien van haren tegen te gaan.

Heb je al ingegroeide haren? Avoyd Original en Avoyd Double Delight laat de haartjes na een paar dagen naar buiten groeien en gaat de ontsteking tegen. Het werkt dus niet alleen preventief, maar verhelpt ook bestaande ingegroeide haren.

Ingegroeide haren na het scheren of ontharen

Scheren of ontharen is voor de meeste mensen al niet de leukste bezigheid, helemaal niet als het gevolg hiervan is dat er irritatie of ingegroeide haartjes ontstaan. Door het gebruik van schuim of crème en te zorgen voor schone en scherpe mesjes, zorg je in ieder geval voor een goede scheerbeurt. De logische stap erna is het gebruik van onze Avoyd-producten om huid te kalmeren en ingegroeide haren te voorkomen.

Ingegroeide baardharen, okselharen en schaamharen

Aangezien baardharen en schaamharen dikker zijn dan de haren op bijvoorbeeld je armen of benen, is de kans groter dat deze na het scheren ingroeien. Het is overigens een fabeltje dat haren door het scheren dikker worden. Wat er gebeurt is dat tijdens het scheren een haar, die afloopt naar een punt, wordt afgesneden. Hierdoor voelt deze dikker aan en daarmee "stoppelig". Bij bepaalde groepen is het haar van zichzelf ook dikker wat de kans op irritatie en ingegroeide haren alleen maar vergroot. Een extra reden om Avoyd-producten te gebruiken

Een mooie gladde bikinilijn,  benen en oksels met Avoyd!

Avoyd is verkrijgbaar bij ETOS en DA

Klik op het logo voor een vestiging bij u in de buurt

   

 


 

BLOG - Hoe kan ik het vakantiegevoel vasthouden?

De vakantie is voorbij… En hup we gaan weer aan het werk! Hoe ik weer lekker in het ritme kom, maar wel het vakantiegevoel nog een beetje vasthoud? Ik deel je mijn tips!  Lees meer....

 

Reviews

  • 05-10-2020 - Ik gebruik het product nu een week en na een...  lees meer
  • 30-09-2020 - Goed product! Irritaties worden zeker minder maar ingegroeide haartjes blijven...  lees meer
  • 29-09-2020 - ik Ben tevreden met avoyd,minder jeuk, en uitslag...  lees meer
Plaats een review
© 2019 - 2021 Avoyd | sitemap | rss