Zo ga jij goed voorbereid naar het terras!

Vorige Artikel 3 van 15 Volgende

Als je mij echt kent weet je dat ik houd van een heerlijk wijntje op het terras. Helaas was dit voor een lange periode niet mogelijk. Maar we mogen weer, jippie! Dus ik heb meteen al mijn vriendinnen opgetrommeld om naar het terras te gaan, want wat hebben we het toch gemist. Het liefst zit ik namelijk zo vaak mogelijk op het terras. Lekker in het zonnetje overdag, of in de zwoele warmte in de avond. Hier kan ik echt van genieten, een hapje, een drankje en leuke mensen om je heen. Niets leuker dan dat!

Om voorbereid naar het terras te gaan zijn er een aantal dingen waar ik op let. Deze wil ik graag met jullie delen, zodat jullie zonder zorgen naar het terras kunnen gaan!

Ga op onderzoek uit

Gelukkig is de horeca weer open en dat betekent terrassen! Maar voordat ik ga, ga ik op onderzoek uit. Waar wil ik heen, blijf ik in mijn eigen stad of ga ik verder weg? Vervolgens kijk ik welke restaurantjes te vinden zijn op de plek waar ik heen wil.

Natuurlijk kun je ook altijd op de gok naar het terras gaan en gewoon kijken waar er plek is. Normaal gesproken doe ik dat ook, maar door de huidige omstandigheden is het verstandiger om eerst te kijken naar de restaurantjes en wat de regels zijn.

Wat ga je drinken?

Voordat ik naar het terras ga, bedenk ik altijd wat ik wil gaan drinken. Ga ik met de auto dan houd ik het bij een colaatje. Maar meestal ben ik te vinden op het terras met een alcoholisch drankje.

Wanneer ik overdag lekker in het zonnetje op het terras zit ga ik voor een lekkere cocktail. Maar ’s avonds gaat mijn voorkeur uit naar wijntjes of speciaal bier. Dit is ook afhankelijk van de vrienden met wie ik ga dus dit bespreek ik altijd vooraf. Wijntjes hebben eigenlijk altijd wel mijn voorkeur 😍

Lees de kaart

Nu ik weet waar ik heen wil en weet wat ik wil gaan drinken, ga ik alvast spieken op de kaart wat voor lekkere cocktails, wijntjes of speciaal biertjes ze aanbieden. Op deze manier word ik niet teleurgesteld wanneer blijkt dat ze mijn favoriete drankje niet hebben.

Daarnaast houd ik van lekker eten en dat mag zeker niet missen wanneer je naar het terras gaat. Daarom kijk ik van tevoren altijd welke borrelhapjes ze hebben en wat past bij de drankjes. Ga ik voor die lekkere nacho’s of wordt het toch die XXL-bittergarnituur?

Ga voor die leuke jurk

Nu de zon eindelijk weer volop schijnt en we weer naar het terras mogen, mag je die mooie benen eindelijk weer laten zien. Maar met welke outfits ben je nou echt terras proof? Ga voor een leuke luchtige jurk of rok, want wie weet wie je wel niet tegenkomt.

Daarom sta ik altijd meer dan een half uur voor mijn kast. Alleen maar om te kijken welke leuke zomeroutfit ik aan doe. Wanneer ik ga voor een jurkje of rokje zorg ik er altijd voor dat mijn benen goed geschoren zijn en vrij zijn van irritatiebultjes. Hiervoor gebruik ik de Avoyd Original. Hierdoor heb ik geen last van huidirritatie en heb ik mooie gladde benen. Oja, tot en met 12 juli 2020 is Avoyd in de aanbieding bij Etos. Maar liefst 1+1 gratis! 

Dit mag je niet vergeten

Voordat ik naar het terras ga, zorg ik dat ik alles bij heb wat essentieel is voor een middagje/avondje terras. Wat ik zeker niet mag vergeten is mijn zonnebril. Ben ik die wel vergeten dan draai ik om, om hem thuis op te halen. Want zeg nu zelf, met die felle zon is het niet fijn om zonder zonnebril op het terras te zitten. Maar ook is een zonnebril ideaal om mensen te kijken zonder dat zij zien dat je kijkt…

Ook neem ik voor de zekerheid altijd zonnebrand mee, want ik vind het lekker om in de zon te zitten in plaats van onder een parasol. In de zomer is de zon best wel fel en kun je dus ook snel verbranden. Niets is vervelender dan dat je na een lekkere dag terras thuiskomt en je helemaal verbrand bent. Wist je dat je al binnen een kwartiertje zon kunt verbranden? Ook wanneer je ’s avonds naar het terras gaat kan het geen kwaad om je in te smeren, want de zon blijft nog lang schijnen.

Nu kun je lekker voorbereid naar het terras en geniet nog eventjes van het mooie weer!

Groetjes Simone

Wat is jouw favoriete drankje op het terras? Deel deze op onze Facebook-page!

 

 

BLOG - Hoe kan ik het vakantiegevoel vasthouden?

De vakantie is voorbij… En hup we gaan weer aan het werk! Hoe ik weer lekker in het ritme kom, maar wel het vakantiegevoel nog een beetje vasthoud? Ik deel je mijn tips!  Lees meer....

 

 

Reviews

  • 15-09-2020 - HET WERKT ECHT! Ik was zeer sceptisch toen ik een...  lees meer
  • 15-09-2020 - Werkt echt! Heel blij mee lees meer
  • 05-09-2020 - Ik had altijd hele heftige uitslag na het scheren waardoor...  lees meer
Plaats een review
© 2019 - 2020 Avoyd | sitemap | rss
"Voor een correcte werking maakt avoyd.nl gebruik van cookies." Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.