Zo ga jij goed voorbereid naar het terras!

Artikel 4 van 16

Als je mij echt kent weet je dat ik houd van een heerlijk wijntje op het terras. Helaas was dit voor een lange periode niet mogelijk. Maar we mogen weer, jippie! Dus ik heb meteen al mijn vriendinnen opgetrommeld om naar het terras te gaan, want wat hebben we het toch gemist. Het liefst zit ik namelijk zo vaak mogelijk op het terras. Lekker in het zonnetje overdag, of in de zwoele warmte in de avond. Hier kan ik echt van genieten, een hapje, een drankje en leuke mensen om je heen. Niets leuker dan dat!

Om voorbereid naar het terras te gaan zijn er een aantal dingen waar ik op let. Deze wil ik graag met jullie delen, zodat jullie zonder zorgen naar het terras kunnen gaan!

Ga op onderzoek uit

Gelukkig is de horeca weer open en dat betekent terrassen! Maar voordat ik ga, ga ik op onderzoek uit. Waar wil ik heen, blijf ik in mijn eigen stad of ga ik verder weg? Vervolgens kijk ik welke restaurantjes te vinden zijn op de plek waar ik heen wil.

Natuurlijk kun je ook altijd op de gok naar het terras gaan en gewoon kijken waar er plek is. Normaal gesproken doe ik dat ook, maar door de huidige omstandigheden is het verstandiger om eerst te kijken naar de restaurantjes en wat de regels zijn.

Wat ga je drinken?

Voordat ik naar het terras ga, bedenk ik altijd wat ik wil gaan drinken. Ga ik met de auto dan houd ik het bij een colaatje. Maar meestal ben ik te vinden op het terras met een alcoholisch drankje.

Wanneer ik overdag lekker in het zonnetje op het terras zit ga ik voor een lekkere cocktail. Maar ’s avonds gaat mijn voorkeur uit naar wijntjes of speciaal bier. Dit is ook afhankelijk van de vrienden met wie ik ga dus dit bespreek ik altijd vooraf. Wijntjes hebben eigenlijk altijd wel mijn voorkeur ????

Lees de kaart

Nu ik weet waar ik heen wil en weet wat ik wil gaan drinken, ga ik alvast spieken op de kaart wat voor lekkere cocktails, wijntjes of speciaal biertjes ze aanbieden. Op deze manier word ik niet teleurgesteld wanneer blijkt dat ze mijn favoriete drankje niet hebben.

Daarnaast houd ik van lekker eten en dat mag zeker niet missen wanneer je naar het terras gaat. Daarom kijk ik van tevoren altijd welke borrelhapjes ze hebben en wat past bij de drankjes. Ga ik voor die lekkere nacho’s of wordt het toch die XXL-bittergarnituur?

Ga voor die leuke jurk

Nu de zon eindelijk weer volop schijnt en we weer naar het terras mogen, mag je die mooie benen eindelijk weer laten zien. Maar met welke outfits ben je nou echt terras proof? Ga voor een leuke luchtige jurk of rok, want wie weet wie je wel niet tegenkomt.

Daarom sta ik altijd meer dan een half uur voor mijn kast. Alleen maar om te kijken welke leuke zomeroutfit ik aan doe. Wanneer ik ga voor een jurkje of rokje zorg ik er altijd voor dat mijn benen goed geschoren zijn en vrij zijn van irritatiebultjes. Hiervoor gebruik ik de Avoyd Original. Hierdoor heb ik geen last van huidirritatie en heb ik mooie gladde benen. Oja, tot en met 12 juli 2020 is Avoyd in de aanbieding bij Etos. Maar liefst 1+1 gratis! 

Dit mag je niet vergeten

Voordat ik naar het terras ga, zorg ik dat ik alles bij heb wat essentieel is voor een middagje/avondje terras. Wat ik zeker niet mag vergeten is mijn zonnebril. Ben ik die wel vergeten dan draai ik om, om hem thuis op te halen. Want zeg nu zelf, met die felle zon is het niet fijn om zonder zonnebril op het terras te zitten. Maar ook is een zonnebril ideaal om mensen te kijken zonder dat zij zien dat je kijkt…

Ook neem ik voor de zekerheid altijd zonnebrand mee, want ik vind het lekker om in de zon te zitten in plaats van onder een parasol. In de zomer is de zon best wel fel en kun je dus ook snel verbranden. Niets is vervelender dan dat je na een lekkere dag terras thuiskomt en je helemaal verbrand bent. Wist je dat je al binnen een kwartiertje zon kunt verbranden? Ook wanneer je ’s avonds naar het terras gaat kan het geen kwaad om je in te smeren, want de zon blijft nog lang schijnen.

Nu kun je lekker voorbereid naar het terras en geniet nog eventjes van het mooie weer!

Groetjes Simone

Wat is jouw favoriete drankje op het terras? Deel deze op onze Facebook-page!

 

 

© 2019 - 2024 Avoyd | sitemap | rss