Op vakantie in eigen land

Vorige Artikel 2 van 15 Volgende

Vakantie. Daar houd ik van. Elk jaar maak ik wel een mooie rondreis of lig ik languit op het strand. Helaas heb ik mijn reis naar Tenerife met vrienden moeten annuleren dit jaar. Maar gelukkig kan ik toch nog twee weken ontspannen in augustus.

Mijn nichtje Sylvie vroeg of ik met haar mee ging naar de camping. Ik dacht gelijk, dat is leuk, op vakantie in eigen land! Back-to-basic en genieten van een mooie natuur. Ik zie een kampvuurtje voor me met een mooie man op een gitaar... En ‘s avonds gezellig met Sylvie op kroegentocht. Ik zeg: regel het maar, I’m in!

Maar nu ik er beter over nadenk, is het eigenlijk helemaal niets voor mij. Moet ik opeens met een toiletrol over de camping, verplichte praatjes maken, koude nachten, luchtbedje oppompen, haren in de war en met een muntje douchen.

Ik heb al gezien dat er gelukkig wel veel te doen is daar en dat er meer jonge mensen (ben ik jong?) komen en niet alleen maar gezinnen. En dus wil ik er wel op mijn best uitzien natuurlijk! Ik ga niet met een rode fleecetrui over de camping heen met Crocs. No offence… Maar op hoge hakken is dan ook weer lastig.

Ik heb dus het internet afgestruind naar tips om er toch leuk uit te zien op vakantie in eigen land. Ik zet ze voor je op een rij!

Neem niet teveel mee

Omdat je al best goed via Weeronline kan zien hoe het weer wordt, weet ik straks echt wel of ik me moet focussen op bikiniweer of fleecetruienweer. Meer dan twee bikini’s is sowieso niet nodig. Ik was zeker van plan daar te shoppen, dus is teveel kleding niet handig om mee te nemen, het moet ook nog allemaal mee terug in de auto.

Genoeg ondergoed is trouwens wel aan te bevelen, want ik ga daar echt niet met de hand staan wassen! Bij mooi weer vind ik ook altijd die luchtige strandjurkjes voor over mijn bikini heel fijn. Meer heb je dan al bijna niet nodig. Hopelijk wordt het 25 graden…

Altijd verzorgd en glanzend haar

Neem vooral genoeg haarelastiekjes mee, want die verdwijnen altijd op één of andere manier… Ook ga ik voor de 7 tinten blonder shampoo, zodat ik in het zonnetje mooi ietsje blonder wordt! En ik neem een haarmasker mee zodat mijn haar mooi glanst en door al dat water niet uitdroogt.

Geen zweetgezicht en panda ogen

Ik heb in april toen het zo’n lekker weer was al een goede gezichtszonnebrand gekocht, waarmee je niet gaat glimmen. Want dat is zo lelijk! Verder ga ik voor een waterproof mascara, zodat je niet als een panda het zwembad uitkomt.

Verzorgde handen en voeten

Nagels lakken op de camping voor de tent, dat ziet er misschien wel heel erg tuttig uit. Dus laat ik van tevoren mijn nagels doen in een salon. Dat gaat zeker vier weken mee, ook als je gaat zwemmen. Dan kies ik een mooi zomers knalkleurtje! Met de Salt ‘n Oil hand & body scrub van Avoyd zien mijn handen er fris en jong uit.

Mijn teenagels lak ik dan zelf in een bijpassende kleur, dat blijft bij mij altijd prima twee weken zitten. En in combinatie met een modieus badslippertje, kan ik snel én modieus die camping over!

Glanzende bruine benen

Avoyd Double Delight gebruik voor mijn benen. Dit is niet alleen tegen scheerirritatie, maar maakt ook op een veilige manier donkere huidvlekjes lichter. Daarna gaat er een zonnebrand over met hoge factor. Want verbanden, daar zit ik niet op te wachten. Het liefst eentje die niet vet is, maar wel met een mooi glimmertje erin. Dan lijken je benen direct wat bruiner!

Uitgerust opstaan

Omdat het alweer vroeg licht wordt in de tent, neem ik een slaapmasker mee. Ik hoop dat ik dan een beetje uit kan slapen… Natuurlijk neem ik gewoon mijn eigen dekbed en kussen mee, ik ga echt niet stuntelen met een slaapzak. Omdat we niet zoveel ruimte hebben, gebruik een vacuüm zak. Alleen even kijken hoe we dat op te terugweg gaan doen, zonder stofzuiger. Maar goed, dat zien we dan wel weer!

Nou, ik heb toch stiekem best wel zin om te gaan kamperen!

 

Groetjes Simone

Ik ben benieuwd naar jouw vakantieplannen! Deel deze gerust op onze Facebook-page.

 

 

BLOG - Hoe kan ik het vakantiegevoel vasthouden?

De vakantie is voorbij… En hup we gaan weer aan het werk! Hoe ik weer lekker in het ritme kom, maar wel het vakantiegevoel nog een beetje vasthoud? Ik deel je mijn tips!  Lees meer....

 

 

Reviews

  • 15-09-2020 - HET WERKT ECHT! Ik was zeer sceptisch toen ik een...  lees meer
  • 15-09-2020 - Werkt echt! Heel blij mee lees meer
  • 05-09-2020 - Ik had altijd hele heftige uitslag na het scheren waardoor...  lees meer
Plaats een review
© 2019 - 2020 Avoyd | sitemap | rss
"Voor een correcte werking maakt avoyd.nl gebruik van cookies." Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.