Irritatie na het scheren


Avoyd Original

Avoyd Original is hét product tegen huidirritatie na het scheren, ingegroeide haren, een branderige huid, jeuk en rode scheerbultjes. Een veelvoorkomend probleem na het scheren, ontharen, harsen, waxen, sugering, epileren of IPL is een gevoelige huid die begint te jeuken en veel huidirritatie na het scheren geeft.

Omdat zowel vrouwen en mannen zich dagelijks ontharen op diverse lichaamsdelen, kan er makkelijk scheerirritatie en ingegroeide haren ontstaan. Gelukkig bestaat er een bewezen goed product dat al deze huidproblemen tegengaat.

 

Lees meer en bestel

 


 

Avoyd Double Delight 

Avoyd Double Delight is een van de eerste 2-in-1 producten dat zowel door vrouwen als mannen wordt gebruikt om scheerirritatie, ingegroeide haartjes en rode scheerbultjes tegen te gaan, maar ook op een veilige manier donkere huidvlekjes lichter maakt.

Avoyd Double Delight geeft hierbij direct verbetering bij huidirritatie na het scheren en reduceert pigmentvlekjes die door UV straling na het scheren worden veroorzaakt.

 

Lees meer en bestel

 


Avoyd Bikini Bliss 

De Avoyd Bikini Bliss is dé ideale lichaamsverzorging voor je bikinilijn, oksels en benen. De bikinilijn is naast de oksels een zeer gevoelig lichaamsdeel dat na het scheren,  harsen of waxen vaak huidirritatie, jeuk en rode bultjes geeft.

Avoyd Bikini Bliss voorkomt bultjes en irritatie na het ontharen en heeft een helende werking op de gevoelige huid van de bikinilijn, benen en oksels.

LET OP: Bikini Bliss voorkomt geen ingegroeide haartjes. Hiervoor heb je echt Original of Double Delight nodig.

 

Lees meer en bestel

 


Avoyd Immaculate Man 

Mannen ervaren vaak een branderig gevoel, jeuk en rode bultjes na het scheren of harsen, met name op de hals, borst en schaamstreek. Deze gevoelige lichaamsdelen kunnen na het ontharen perfect behandeld worden met Avoyd Immaculate Man.

Avoyd Immaculate Man heeft een helende werking op de gevoelige huid in de schaamstreek en kalmeert en verzacht onmiddellijk de geschoren of geharste huid.

LET OP: Immaculate Man voorkomt geen ingegroeide haartjes. Hiervoor heb je echt Original of Double Delight nodig.

 

Lees meer en bestel

 


Avoyd RUB ‘n SCRUB 

Erg belangrijk bij het bestrijden van ingegroeide haartjes en rode bultjes is het regelmatig scrubben van de huid.

Avoyd heeft daarvoor AVOYD RUB ’n SCRUB met dubbele werking ontwikkeld. RUB ’n SCRUB is niet alleen een zogenaamde “mechanische” scrub, maar ook een enzymatische scrub. RUB ’n SCRUB bevat naast fijne scrubkorreltjes ook een natuurlijk enzym dat dode huidcellen losweekt. Door deze combinatie wordt je huid heerlijk glad en ziet er jonger en fris uit.

 

Lees meer en bestel

 


 Avoyd SALT ‘n OIL 

Avoyd Salt ‘n Oil is een heerlijke habd & body scrub op basis van zeezout en etherische oliën, Salt ‘n Oil Scrub exfolieert en hydrateert de droge huid.

Het zeezout en de etherische oliën laten de handen en huid er weer frisser en jonger uitzien.

 

Lees meer en bestel

© 2019 - 2024 Avoyd | sitemap | rss