Blog

Ik ben Simone, 32 jaar uit Den Haag. Regelmatig schrijf ik voor Avoyd een blog over mijn leven. Ik werk in de sales, ben dus veel op pad, heb een druk leven én gebruik de producten van Avoyd regelmatig. Ik heb mezelf bestempeld tot scheergoeroe, tips nodig? Vraag het me gerust!

Wil je weten wat bekende b(v)loggers over Avoyd zeggen? Klik dan hier.

 • Pak jij een voorjaarsschoonmaak gestructureerd aan?
  Pak jij een voorjaarsschoonmaak gestructureerd aan?

  Oh yesss, die kou is weer vertrokken en ik krijg alweer echt zin in het voorjaar. En zoals ik ook om me heen zie en hoor, begint het ook thuis lekker te kriebelen. Nu hou ik normaal niet zo van kriebelen, maar het fijne aan deze…

 • Hoe kan ik het vakantiegevoel vasthouden?
  Hoe kan ik het vakantiegevoel vasthouden?

  De vakantie is voorbij… En hup we gaan weer aan het werk! Hoe ik weer lekker in het ritme kom, maar wel het vakantiegevoel nog een beetje vasthoud? Ik deel je mijn tips!

 • Op vakantie in eigen land
  Op vakantie in eigen land

  Vakantie. Daar houd ik van. Elk jaar maak ik wel een mooie rondreis of lig ik languit op het strand. Helaas heb ik mijn reis naar Tenerife met vrienden moeten annuleren dit jaar. Maar gelukkig kan ik toch nog twee weken ontspannen…

 • Zo ga jij goed voorbereid naar het terras!
  Zo ga jij goed voorbereid naar het terras!

  Als je mij echt kent weet je dat ik houd van een heerlijk wijntje op het terras. Helaas was dit voor een lange periode niet mogelijk. Maar we mogen weer, jippie! Dus ik heb meteen al mijn vriendinnen opgetrommeld om naar het…

 • Genieten van je vrije tijd, weet jij hoe dat moet?
  Genieten van je vrije tijd, weet jij hoe dat moet?

  Je kent me, ik ben altijd druk, druk, druk. Altijd op pad voor mijn werk, maar ga ook graag naar vrienden toe. Drankje hier, hapje daar, dat idee. Maar dat kan allemaal even niet. Ik blijf maar in mijn agenda kijken, maar er staat…

 • Hoe ga je goed voorbereid naar de sportschool? Mijn vijf power tips!
  Hoe ga je goed voorbereid naar de sportschool? Mijn vijf power tips!

  Je zou het misschien niet denken, maar er schuilt een heuse fitgirl in mij. Twee keer per week doe ik mijn best in de sportschool voor een bikini body met een sixpack waar je je was op kunt doen….mwuhahaha! Geen sixpack voor mij…

 • Hoe houd ik genoeg geld over voor de feestdagen? Mijn zeven tips!
  Hoe houd ik genoeg geld over voor de feestdagen? Mijn zeven tips!

  Eerste Kerstdag vier ik dit jaar samen met mijn familie bij mij thuis, met een tig gangen menu en een berg cadeautjes onder de kerstboom. Heel leuk en gezellig allemaal, maar ook heel duur.

 • Hoe blijf ik langer bruin?
  Hoe blijf ik langer bruin?

  Ik ben net terug van een weekje Ibiza met wat vrienden. Poeh, wat een prachtig zonovergoten eiland is dat! Mijn melkflessen heb ik eindelijk ingeruild voor een paar bruine stelten en mijn bleke wangen hebben een sunkissed glow.

 • Zeven tips voor een sociaal leven naast een drukke baan
  Zeven tips voor een sociaal leven naast een drukke baan

  Af en toe lijkt het wel alsof ik niets anders doe dan werken. Hoewel ik een hele leuke job heb met de pro’s van een dikke auto onder m’n kont en een prima salaris, vind ik het ook fijn om er een sociaal leven op na te houden.

 • Je zakelijk kleden als het warm is, hoe doe je dat?
  Je zakelijk kleden als het warm is, hoe doe je dat?

  Eindelijk wordt het warmer in Nederland. Dat betekent zomerjurkje en slippers aan en naar buiten met die melkflessen! Hartstikke leuk natuurlijk, maar niet als ik naar mijn werk ga.

 • Zeven tips om te genieten van de feestdagen zonder aan te komen
  Zeven tips om te genieten van de feestdagen zonder aan te komen

  Sinterklaas is nog niet geweest, of m’n tijdlijn staat alweer vol met foto’s van prachtig versierde kerstbomen. Ligt het aan mij of gaat de tijd echt steeds sneller naarmate je ouder wordt?

 • Op zoek naar een hippe outfit voor het paardrijden? Vijf tips!
  Op zoek naar een hippe outfit voor het paardrijden? Vijf tips!

  Ik heb een nogal heftig weekend achter de rug. Ik heb namelijk een buitenrit gemaakt op een paard. Je leest het goed, een páárd. En ik ben niet eens gevallen! Ja mensen, bel de krant maar.

 • Afkomen met je winterdip met deze vijf tips!
  Afkomen met je winterdip met deze vijf tips!

  Hèhè eindelijk, de lente is begonnen hoor! Niet alleen volgens afspraak op 21 maart, maar zo te zien en te voelen passen de temperatuur en de natuur zich er ook al lekker op aan.

 • Leuke mannen ontmoeten met uitgaan, hoe doe je dat?
  Leuke mannen ontmoeten met uitgaan, hoe doe je dat?

  Yay! Het is bijna weekend! Dubbel yay, want als ik de weersvoorspellingen moet geloven, gaat de zon toch af en toe schijnen. En mooi weer betekent: veel mensen – lees: mannen! – op de been!

 • Hoe kleed je je leuk en comfortabel in de herfst?
  Hoe kleed je je leuk en comfortabel in de herfst?

  Het is een van die levensvragen die me rond deze periode altijd weer overvalt als ik ’s ochtends voor mijn kledingkast staat: hoe kleed je je leuk én comfortabel in de herfst?

 • Minder werken en hogerop komen, kan dat?
  Minder werken en hogerop komen, kan dat?

  Dit jaar werk ik vijf jaar voor mijn baas. Hoewel ik het prima naar m’n zin heb als accountmanager, ben ik toe aan méér. Het probleem is dat boven mij iemand vastgeroest zit in een functie die ik graag zou willen.

© 2019 - 2024 Avoyd | sitemap | rss