Wie zijn wij?

Wat leuk dat je meer over ons wilt weten. Wij hebben namelijk een gezamenlijke interesse die we met je willen delen. Wij, Robert van Brussel en Carien Vogt, eigenaren van AVOYD, willen ons, net als jij, mooi en goed voelen.

Sinds 2007 importeren wij beautyproducten. We hadden beiden last van scheerirritatie en vervelende bultjes na het scheren.Omdat er nagenoeg geen goede producten op het gebied van scheerirritatie en ingegroeide haartjes verkrijgbaar zijn, vonden wij dat het tijd was voor een eigen productlijn, AVOYD. Intussen leven, eten en slapen wij AVOYD, dit alles om een zoveel voorkomend probleem voor jullie op te lossen. Wij weten inmiddels alles van ingegroeide haartjes, scheerirritatie en wat we voor jullie in welk geval kunnen betekenen. Deze passie willen wij met je delen.

Wij hebben allebei ruime kennis en ervaring in verschillende bedrijfstakken, zowel in beautyland als lang geleden ook daarbuiten. Alles heeft geleid tot waar we nu zijn.

Meer weten over de AVOYD producten?

Heb je vragen over onze producten of onszelf? Wij proberen altijd persoonlijk antwoord te geven. Bij veel bedrijven heeft persoonlijk contact geen voorrang meer, maar bij ons wel. Wij zijn er voor jou, om je een beter gevoel te geven en je beter in je vel te laten zitten.

Be gentle to your skin and show it!

Carien en Robert


 

© 2019 - 2024 Avoyd | sitemap | rss