We hebben verkooppunten in Nederland, de ABC eilanden en België. Hieronder vindt u een overzichtelijke lijst met al onze verkooppunten voor beide landen en de online verkooppunten. 

Klik hier voor de verkooppunten op Aruba, Bonaire en Curacao


Nederland landelijke verkooppunten


Etos

Gekozen tot beste drogisterij 2018. Etos maakt al bijna honderd jaar beauty, gezondheid en persoonlijke verzorging voor iedereen betaalbaar. Elke dag, een leven lang. Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt.

.


DA Drogisterij & Luxe Parfumerie 

DA staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment. Onze gedachte: Als je lekker in je vel zit sta je positief in het leven. DA helpt je dan ook graag om je fris, gezond en mooi te voelen! Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt.

 

 


Bewust winkelen 

Bewustwinkelen.nl is een consumenten bestelsite met ruim 50.000 drogisterij- en reformartikelen. Bestelling kunnen zonder extra kosten worden afgehaald en betaald bij een drogist, natuurwinkel of apotheek bij u in de buurt. Klik hier voor bewustwinkelen.nl.

 


Drogist Bewust Beter 

Drogist Bewust Beter is een landelijk formule van zelfstandige drogisten onder de naam DROGIST Bewust Beter.

 


Dio drogisterij

Schoonheid, gezondheid en verzorging zijn het hart van iedere D.I.O. drogisterij waar de consument op nummer één staat.

 


Regionale verkooppunten

AMSTERDAM

Caption Clinic - Bijlmerdreef 366 D - 1102 AC  Amsterdam

T: 020 7370 794 - W; www.caption.salonized.com

 


 

Online verkooppunten

Nederland

Vitaminestore, Johnbeerens.com, OnlineDrogist, Drogisterij.net, FarmalineGezondheidaanhuis, GeleKruis, Koertweb, VitaZita.com, GerzondheidswinkelBroeders, Da.nl, Drogist.nl, BYFIT, Huidzorg Lianne

 


België 

Farmaline.be, PharmaProducts, VitaZita.com, Onlinepharmabox.beApotheek-Online

 


 

BLOG - Hoe kan ik het vakantiegevoel vasthouden?

De vakantie is voorbij… En hup we gaan weer aan het werk! Hoe ik weer lekker in het ritme kom, maar wel het vakantiegevoel nog een beetje vasthoud? Ik deel je mijn tips!  Lees meer....

 

© 2019 - 2021 Avoyd | sitemap | rss